Over ons

Achtergrond

Welkom bij de vegan cooking school, opgericht door Margie van The Green Kitchen by Margie, een gepassioneerde vegan chef en de creatieve kracht achter @thegreenkitchen_bymargie. Met diepe wortels in Indonesië heeft Margie haar culinaire reis gemaakt en haar liefde voor plantaardig koken ontdekt.

 

Margie’s reis begon met de oprichting van een Indonesische toko in Lelystad, samen met haar man Ruud. Later bracht ze samen met haar dochter Priscilla als een van de eersten sushi workshops en catering naar Nederland. Jarenlang heeft Margie diverse Aziatische kookworkshops gegeven en een schat aan ervaring opgebouwd.

 

Haar passie voor koken en reizen gaan hand in hand. Margie is een enthousiaste reiziger en put inspiratie uit de vele avonturen die ze heeft beleefd. Tijdens haar reizen heeft ze masterclasses gevolgd in verschillende keukens, zoals de Thaise, Balinese en Indonesische keuken. Deze ervaringen hebben haar kookstijl gevormd en haar creatieve gerechten geïnspireerd.

Passie

Bij de vegan cooking school delen we Margie’s passie voor smaakvol veganistisch koken en haar liefde voor verschillende culturen.

 

Of je nu flexitariër, vegetarisch of veganistisch bent. Onze missie is om te laten zien hoe je op een simpele en heerlijke manier 1 of meerdere dagen veganistisch kunt eten.

 

Stap in onze keuken en ontdek samen met Margie & haar gastchefs de magie van plantaardige gerechten met een wereldse flair.

 

Volg ons voor meer kookinspiratie: @vegancookingschool.nl & @thegreenkitchen_bymargie

Ons team

Margie

Asian vegan chef – oprichter The Green Kitchen by Margie & Vegan cooking school

Priscilla

Gast chef – Follow the Butterfly

Sarah

Junior gastchef & kleindochter van Margie

Vanessa

Website & support